Vi tilbyr

Her på Fedje fiske og bo tilbyr vi fiske og friluftsliv til bedrifter, blåturer, utdrikningslag, familier og havfiske entusiaster. Huset har 5 disponible soverom(15 senger), to bad, to stuer, moderne kjøkken, parabol-TV og trådløst internett.

Vi har en 24 fots sjark som er perfekt for 4 mann å fiske fra samtidig, mesanseil og sluregir gjør fisket behagelig, VHF, ekkolodd, GPS sørger for sikkerhet og å finne de gode fiskeplassene. Med god marsjfart på 13-14 knop når vi mange gode fiskeplasser i løpet av dagen. Vi har alt av fiskeutstyr til å fiske alle arter med, men ta gjerne med ditt favorittutstyr om du ønsker det! Fiske fra land er også mulig.
juli-august-2011-088.jpg

Topp moderne og røff speedsjark på 38 fot, 500 hk Volvo med sluregir og rigget med mesanseil. God fart og komfort i romslig varm salong på vei til fiskeplassene gjør tilværelsen behagelig. Vi anbefaler at max 6 fisker samtidig på dypt vann,båten tar inntil 12 mann og da er fiske på skift alternativet, det gir rom for matpauser og å ta bilder av de andre som sliter med tung fisk.

Topp moderne og røff speedsjark på 38 fot, 500 hk Volvo med sluregir og rigget med mesanseil. God fart og bra komfort i romslig varm salong på vei til fiskeplassene gjør tilværelsen behagelig. Vi anbefaler at max 6 fisker samtidig ,båten tar dog inntil 12 mann og da er fiske på skift et bra alternativ og gir rom for matpauser og å ta bilder av de som sliter med stor fisk !

Vi har to gode naust, et hvor vi tar hånd om fisken og et hvor vi kan ha krabbelag og bading i jaqussi

Vi har to gode naust, på 50-60 kvm.  Det ene som vist over er et for krabbefest el.l for inntil 40 personer, innredet i maritim og røff stil med benkebord, dempet belysning, stereoanlegg samt infravarme i tak og gassovner på gulv gjør dette til et supert festlokale for bruk hele året. 6- manns jaccuzi til leie. Fiskenaustet vist under er rigget for å ta hånd om fisken på en kvalitetsmessig og riktig måte, det inneholder skyllekummer, innlagt strøm og vann +flere frysebokser til din fangst. Koselig lun plass mot syd der man kan slappe av.

KM 2012 105

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s